reede, 18. november 2016


   Lihapirukad ahjus       18,11,2016.
Taigen:
Jahu -500g.
võid -150g,
Muna -2 tk+munakollane kolmandast munast.
hapukoor -130 g.
sool .suhkur .
Hakkisin või jahuga laual-lisasin kuivained
Segunõusse hapukoor. munad ja vedeldatud pärm.
Lisasin vähehaaval kuivainesegu.
Kallasin lauale ja kätega jätkasin segamist.
Vlmis taigna külmikusse 0,5-1,0 h.

Täidis:
hakkliha500 g,
2-3 sibulat ,
Riisi 1 dl(poolpehmeks keedetud)
küüslauku 3 küünt,
maitserohelist ~20 g,
Hakkliha maitsestasin-soola ja pipraga.
Kui vaja -lisame vett.
Munavalgegamäärisin pirukad pealt ja lasin nats kerkida.
Ahju 200kraadi ja15-20 minutit



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar