Porgandiplaadikook. (tagurpidi) Muna 3tk .Nisujahu 7spl. Hapukoor 5 spl. Majoneesi 3 spl. soola 1 tl. Kergitusaine 1 tl. Porgandit 500-700 gr. Võid (sulatatud) 125 gr riivjuustu peale laotamiseks.
Riivisin jämeda riiviga keedetud porgandi ja asetasin küpsetusplaadile. Sulatasin või ja kallasin ühtlaselt porgandikihile . Segukaussi munad ja segasin korralikalt lisasin hapukoore ja segasin. Lisasin majoneesi ja soola ,segasin. Lisasin vähehaaval kergitusainega segatud jahu ja segasin korralikult. Segu sai nagu paksem hapukoor -mille laotasin ühtlaselt porgandikihile ja silusin kergelt. Ahju 190 kr. ja 20 minutit.siis välja ja keerasin vormi tagurpidi teisele vormile. Laotasin porgandile õhukese kihi riivjuustu ja 5 minutiks uuesti ahju.
Vorm võiks olla kinnine ja ~24 sm, või siis aineid topelt kogus-et saada koogil paksem kiht.
Porgandiplaadikook. (tagurpidi)
VastaKustutaMuna 3tk
.Nisujahu 7spl.
Hapukoor 5 spl.
Majoneesi 3 spl.
soola 1 tl.
Kergitusaine 1 tl.
Porgandit 500-700 gr.
Võid (sulatatud) 125 gr
riivjuustu peale laotamiseks.
Riivisin jämeda riiviga keedetud porgandi ja asetasin küpsetusplaadile.
Sulatasin või ja kallasin ühtlaselt porgandikihile .
Segukaussi munad ja segasin korralikalt
lisasin hapukoore ja segasin.
Lisasin majoneesi ja soola ,segasin.
Lisasin vähehaaval kergitusainega segatud jahu ja segasin korralikult.
Segu sai nagu paksem hapukoor -mille laotasin ühtlaselt porgandikihile ja silusin kergelt.
Ahju 190 kr. ja 20 minutit.siis välja ja keerasin vormi tagurpidi teisele vormile.
Laotasin porgandile õhukese kihi riivjuustu ja 5 minutiks uuesti ahju.
Vorm võiks olla kinnine ja ~24 sm, või siis aineid topelt kogus-et saada koogil paksem kiht.