Arvo köögis
esmaspäev, 16. jaanuar 2017
Kartulisingipirukad pannil. Algne retsept:Olga Matvei.
Täidis:
Keeta kooritud kartulid pehmeks ,
kallata keeduleem kaussi ja jahutada.
Kartulid pudrunuiaga pudruks.
Praadida 2-3 sibulat,200g peenestatud suitsusinki,
Maitsestada pipraga.
Maitseroheline peenestada ja lisada pudrule koos sibulasingi seguga.
Taigna jaoks võtame 200 ml jahtunud keeduleentja
lisame sinna kas ühe paki kuivpärmi või vastavalt pakipärmi.
Lisame ka paar lusikatäit jahu ja laseme pärmil ärgata.15-20 minutit,
Nüüd lisame vedeliklule 2,5 kl jahu,1tl soola ja 1sl suhkrut.
Segame ühtlaseks taignaks. Laseme rahuneda ~20 minutit,
Teeme käed kokku õliga et vormida meeldivalt pirukad.
Saab umbes 8-10 tk.
Praadida pannil õlis.
Mina lisasin täidisesse singi. Võib ka seeni jne.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar
Uuem postitus
Vanem postitus
Avaleht
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar