Arvo köögis

esmaspäev, 16. jaanuar 2017

   Kartulisingipirukad pannil. Algne retsept:Olga Matvei.
Täidis:
Keeta kooritud kartulid pehmeks ,
kallata keeduleem kaussi ja jahutada.
Kartulid pudrunuiaga pudruks.
Praadida 2-3 sibulat,200g peenestatud suitsusinki,
Maitsestada pipraga.
Maitseroheline peenestada ja lisada pudrule koos sibulasingi seguga.
Taigna jaoks võtame 200 ml jahtunud keeduleentja
lisame sinna kas ühe paki kuivpärmi või vastavalt pakipärmi.
Lisame ka paar lusikatäit jahu ja laseme pärmil ärgata.15-20 minutit,
Nüüd lisame vedeliklule 2,5 kl jahu,1tl soola ja 1sl suhkrut.
Segame ühtlaseks taignaks. Laseme rahuneda  ~20 minutit,
Teeme käed kokku õliga et vormida meeldivalt pirukad.
Saab umbes 8-10 tk.
Praadida pannil õlis.

Mina lisasin täidisesse singi. Võib ka seeni jne.

Postitaja: Arvo Köök kell 04:39
Saada see meiligaBlogThis!Jaga X-isJaga FacebookisJagage Pinterestis

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Uuem postitus Vanem postitus Avaleht
Tellimine: Postituse kommentaarid (Atom)

Teave minu kohta

Minu foto
Arvo Köök
Kuva mu täielik profiil

Blogiarhiiv

  • ►  2025 (13)
    • ►  november (2)
    • ►  oktoober (1)
    • ►  august (2)
    • ►  juuli (1)
    • ►  juuni (4)
    • ►  aprill (1)
    • ►  märts (1)
    • ►  veebruar (1)
  • ►  2024 (25)
    • ►  august (1)
    • ►  juuni (2)
    • ►  mai (4)
    • ►  aprill (7)
    • ►  märts (2)
    • ►  veebruar (4)
    • ►  jaanuar (5)
  • ►  2023 (85)
    • ►  detsember (4)
    • ►  november (5)
    • ►  oktoober (10)
    • ►  september (9)
    • ►  august (6)
    • ►  juuli (5)
    • ►  juuni (3)
    • ►  mai (5)
    • ►  aprill (5)
    • ►  märts (14)
    • ►  veebruar (14)
    • ►  jaanuar (5)
  • ►  2022 (43)
    • ►  detsember (1)
    • ►  november (8)
    • ►  oktoober (5)
    • ►  september (2)
    • ►  august (4)
    • ►  juuli (1)
    • ►  mai (2)
    • ►  aprill (4)
    • ►  märts (6)
    • ►  veebruar (8)
    • ►  jaanuar (2)
  • ►  2021 (54)
    • ►  detsember (4)
    • ►  november (4)
    • ►  oktoober (2)
    • ►  september (3)
    • ►  august (1)
    • ►  juuli (4)
    • ►  juuni (2)
    • ►  mai (2)
    • ►  aprill (7)
    • ►  märts (5)
    • ►  veebruar (14)
    • ►  jaanuar (6)
  • ►  2020 (76)
    • ►  detsember (14)
    • ►  november (7)
    • ►  oktoober (12)
    • ►  september (4)
    • ►  august (3)
    • ►  juuli (9)
    • ►  juuni (2)
    • ►  mai (6)
    • ►  aprill (5)
    • ►  märts (3)
    • ►  veebruar (8)
    • ►  jaanuar (3)
  • ►  2019 (67)
    • ►  detsember (1)
    • ►  november (8)
    • ►  oktoober (7)
    • ►  september (2)
    • ►  august (3)
    • ►  juuli (4)
    • ►  juuni (2)
    • ►  mai (3)
    • ►  aprill (4)
    • ►  märts (9)
    • ►  veebruar (10)
    • ►  jaanuar (14)
  • ►  2018 (114)
    • ►  detsember (3)
    • ►  november (4)
    • ►  oktoober (9)
    • ►  september (3)
    • ►  august (9)
    • ►  juuli (9)
    • ►  juuni (9)
    • ►  mai (10)
    • ►  aprill (12)
    • ►  märts (17)
    • ►  veebruar (12)
    • ►  jaanuar (17)
  • ▼  2017 (106)
    • ►  detsember (16)
    • ►  november (11)
    • ►  oktoober (9)
    • ►  september (7)
    • ►  august (7)
    • ►  juuli (8)
    • ►  juuni (6)
    • ►  mai (6)
    • ►  aprill (7)
    • ►  märts (15)
    • ►  veebruar (5)
    • ▼  jaanuar (9)
      • kohupiima - õuna purukook - 31,01,2017
      • Praetud räimed-20,01,2017 Räimed 1,0 kg-Kass sai...
      •  Mini-lihapirukad--rets. -Janika Turbel (blog )Pär...
      •    Kartulisingipirukad pannil. Algne retsept:Olga...
      • Täidetud hakklihatasku-13,01,2017 Täidiseks :praet...
      • Rosinakringel-         retsept: Karima Bizid600 ml...
      • Hakkliha-köögivilja panniroog-10,01,20171 sl õli p...
      • KRÕBEDAD VAHVLID07,01,2017            retsept- Rii...
      • Kanalihasalat sepikukuubikutega-07,01,2017 Готовит...
  • ►  2016 (77)
    • ►  detsember (5)
    • ►  november (8)
    • ►  oktoober (6)
    • ►  september (12)
    • ►  august (11)
    • ►  juuli (10)
    • ►  juuni (7)
    • ►  mai (18)
Teema Lihtne. Toetab Blogger.